Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

-Για την απουσία του από τον πάγκο στο ματς με τον Απόλλωνα λόγω τιμωρίας: «Η ομάδα προετοιμάζεται όπως κάθε βδομάδα. Έχουμε το πλάνο μας για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, θα είναι το ίδιο και δεν θα επηρεάσει».

-Τα αγωνιστικά: «Σίγουρα εκτός ο Ελευθερίου, θα δούμε για Ντιγκινί και Ντελμίρο. Θεωρώ ότι θα προλάβουν».

-Το ότι η ομάδα του δέχθηκε 20 γκολ: «Μας προβληματίζει πάρα πολύ. Πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, προσπαθούμε να αλλάξουμε λίγο το στυλ. Δεν θέλουμε να το χαλάσουμε. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να αλλάξουμε κάτι και το ξέρουμε».

-Αν είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή: «Είμαστε 4οι από το τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Το σίγουρο είναι όταν πήραμε τους πρώτους βαθμούς, η ψυχολογία άλλαξε και ήταν πολύ σημαντικό για μας».

-Για το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς ακόμη. Η ευχάριστη έκπληξη είναι η Ανόρθωση. Η ΑΕΚ έμεινε κάπως πίσω αλλά μπορεί να μου αρέσει και περισσότερο απ’ όλες σαν ομάδα. Η δημιουργικότητα και οι αυτοματισμοί της είναι στοιχεία που δεν τα έχει άλλη ομάδα. Είναι πολύ ποιοτική. Οι άλλες είναι στα ψηλά όπως περιμέναμε. Οι ομάδες στο κάτω διάζωμα είναι πολύ κοντά».