Η Ανόρθωση, το ΘΟΪ Αυγόρου και ολόκληρη η οικογένεια του κυπριακού βόλεϊ τίμησαν το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου την Κάλια Βασιλείου, η οποία αποχώρησε από την ενεργό δράση. Στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» έγινε μια λιτή, αλλά άκρως συγκινητική εκδήλωση, αφού η ίδια η τιμηθείσα την αφιέρωσε στον αείμνηστο Σωτήρη Μιχαήλ, ο οποίος ως η «ψυχή της ομάδας» της συμπαραστάθηκε από την πρώτη ημέρα που εντάχθηκε στην Ανόρθωση.
Αξιωματούχοι των δύο ομάδων και εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πετοσφαιρίστρια που αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια και κατέγραψε λαμπρές επιτυχίες. Η Κάλια Βασιλείου εντάχθηκε στο ΘΟΪ Αυγόρου σε μικρή ηλικία και μετεγγράφηκε στην Ανόρθωση το 2006. Από τότε αγωνίστηκε ανελλιπώς φορώντας τη φανέλα με τον φοίνικα μέχρι το 2023, διατελώντας μάλιστα και αρχηγός για πολλά χρόνια. Αποχωρεί από το βόλεϊ καταξιωμένη, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα τρόπαια που κατέκτησε: Τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος, έξι τίτλους κυπέλλου και πέντε τίτλους Σούπερ Καπ.
Στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΘΟΪ Αυγόρου, η Κάλια Βασιλείου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το αγαπημένο της «7» στην πλάτη. Μεταξύ άλλων τιμήθηκε από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης, από το Σύλλογο της Ανόρθωσης, από το ΘΟΪ Αυγόρου, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, από τις συμπαίκτριές της, από τις αναπτυξιακές ομάδες της «Μεγάλης Κυρίας», από την οικογένεια του αδικοχαμένου Σωτήρη Μιχαήλ και από την οικογένειά της.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο