Νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες για την Άιντραχτ, που «λύγισε» με 2-0 την Χάιντενχαϊμ εντός έδρας. Έτσι η ομάδα της Φρανκφούρτης ανέβηκε στους δέκα βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στους εφτά.
Στο 6ο λεπτό η Άιντραχτ απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊμπί και στο 12ο λεπτό η Χάιντενχαϊμ «απάντησε» στις ευκαιρίες με τον Μπέστε. Στο 30’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ενγκανκάμ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να αστοχεί, ενώ στο 38’ ο Ενγκανκάμ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.
Τελικά, ένα λεπτό αργότερα η Άιντραχτ έκανε το 1-0 με μακρινό σουτ του Λάρσον και στο 42’ ο Μίλερ είπε όχι στον Σαϊμπί. Στο 50’ η κεφαλιά του Πάτσο δεν βρήκε στόχο και στο 55’ ο Κλάιντινστ αστόχησε από καλή θέση. Εφτά λεπτά αργότερα ο Τραπ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τραορέ, ενώ στο 69’ ο Μίλερ είπε όχι στο κοντινό πλασέ του Σκίρι.
Στο 72’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Μπούτα έκανε την κούρσα από τα δεξιά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κνάουφ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Χάιντενχαϊμ έφτασε μια «ανάσα» από το να μειώσει σε 1-2, όμως ο Τραπ είπε όχι στον Μαλόνεϊ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Τούτα, Μπούτα, Μαξ(78’ Ενκουνκού), Σκίρι, Λάρσον, Σαϊμπί, Μαρμούς(67’ Φέρι), Ενγκανκάμ(66’ Κνάουφ)

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Τραορέ, Μάινκα, Σίερσλεμπεν, Φόρενμπαχ, Μπέστε(78’ Σέπνερ), Τέουρκαουφ(58’ Μπεκ), Μαλόνεϊ, Ντίνκσι, Πιέρινγκερ(46’ Ντοβεντάν), Κλάιντινστ(78’ Τομάλα)