Ο διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, για την γενικότερη πορεία της ομάδας και για την διαιτησία.

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Θέλουμε νίκες αλλά δεν έχουν έρθει. Καμία ομάδα δεν έχει σειρά νικών και γι’ αυτό είναι όλοι στους ίδιους βαθμούς. Δείχνει πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα. Μας προβληματίζει που δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα. Είχαμε ατυχίες στους αγώνες, ενώ από την άλλη μπορούσαμε και να χάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι αριθμοί μας είναι θετικοί για την συνέχεια αλλά η συγκομιδή μας πρέπει να γίνει καλύτερη. Θα μπορούσαμε εύκολα με το ΑΠΟΕΛ να παίρναμε είχαμε τον έναν βαθμό. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες σε αυτό το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι νέα με καινούργιο προπονητή χρειαζόμαστε χρόνο και θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια».

Για την διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:  «Ήταν εξαιρετική διαιτησία με την ΑΕΚ. Έβγαλε καλά το παιχνίδι το οποίο ήταν δύσκολο παιχνίδι με πολλές φάσεις. Οι κύπριοι διαιτητές που ήταν εκεί ήταν επίσης εξαιρετικοί. Εάν βοηθιούνται με την έλευση των ξένων τότε να γίνεται αυτό για να βελτιωθούν και οι ίδιοι. Είναι άδικο για την ομάδα το ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι που είχαμε με ξένο διαιτητή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αυτοί πάνε μέχρι το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Μας αρέσουν οι μεγάλοι αγώνες γιατί η Πάφος FC έχει μεγαλώσει. Δεν έχουμε αμφιβολία ότι αλλάξαμε επίπεδο, το λένε οι αριθμοί. Μας χαροποιεί ότι σε κάποιους δεν αρέσει που η Πάφος FC έχει μεγαλώσει και είναι εκεί»

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων: «Με τον Παλάσιος είμαστε κοντά σε συμφωνία, υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της χώρας του. Οι Μελούσο και Κανέ χρειάζονται ακόμα χρόνο για αποθεραπεία, δεν έρχονται πίσω τον επόμενο μήνα. Θα τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιανουάριο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε τραυματισμούς, θα είναι όλοι διαθέσιμοι όλοι με την Ομόνοια».

Για τον κόσμο:  «Είναι το μεγάλο στοίχημα που έχουμε κερδίσει αυτό με τον κόσμο μας. Έχει αλλάξει νοοτροπία ο κόσμος μας και είναι δίπλα μας. Η απόδοση της ομάδας τα τελευταία χρόνια τον έχουν φέρει κοντά μας. το ποδόσφαιρο είναι γιορτή για εμάς σε κάθε παιχνίδι της Πάφος FC».