Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95 για την πορεία της ομάδας του:

Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ: «Το πρόβλημα για την ομάδα μας ήταν οι εκτός προγράμματος απώλειες που είχαμε. Αδικήσαμε εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι τα τελευταία δύο παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι με την Πάφος FC αφού είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και η εικόνα μας είναι το έναυσμα για να γίνουμε καλύτεροι και να φέρουμε τις νίκες».
Πολλοί λένε ότι η ΑΕΚ θα είναι εκτός εξάδας. Τί απαντάτε σε αυτό; «Αν μπορεί κάποιος να πει ότι η ΑΕΚ θα είναι εκτός πρώτου γκρουπ από τώρα τότε ανήκει σε άλλο άθλημα. Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς για παράδειγμα πριν το παιχνίδι γινόταν κριτική για την ανασταλτική συμπεριφορά. Σε αυτόν τον τομέα τα 2 τελευταία παιχνίδια βελτιωθήκαμε αν εξαιρέσεις μια στημένη φάση με την Νέα Σαλαμίνα όπου δεχθήκαμε γκολ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
Για τους τραυματίες και το πότε θα είναι διαθέσιμοι: «Πρόβλημα αποκόμισε την τελευταία στιγμή ο Κατελάρης και είναι το ίδιο που είχε το προηγούμενο διάστημα, ο Κάσας ανεβάζει ρυθμούς, ο Γκιούρτσο είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική, ο Μιλίσεβιτς θα δούμε από εβδομάδας αν θα επιστρέψει το ίδιο και ο Γκαλιόλο που βγήκε αναγκαστική αλλαγή με την Πάφος FC».
Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι μας δεν θα αλλάξουν πότε. Τώρα θέλουμε μόνο νίκες και επαναλαμβάνω για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όσο περισσότερες νίκες τόσο πιο ψηλοί οι στόχοι».
Σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στην Πάφο και ειδικότερα στους οργανωμένους μας και μπράβο τους που μας στηρίζουν».