Σε ανύποπτο χρόνο, είχε γράψει για τον κίνδυνο που ελλοχεύει να μείνει εκτεθειμένη και να εξελιχθεί σε αναξιόπιστη  η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.
Όταν έκαναν δηλώσεις σημαίνοντα στελέχη της, προκαταβάλλοντας αποφάσεις προτού ακόμα αξιολογήσουν τις υποθέσεις που είχαν ενώπιον τους.
Είχα μάλιστα γράψει και για τον τέως πρόεδρο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ότι μιλούσε πολύ στα ΜΜΕ με αποκορύφωμα την περίπτωση με το «μιτσοκάμμιμα» του Λόρια, ενώ πρόσφατα έγραψα για τον αντιπρόεδρο της νυν επιτροπής Ευθύμιο Ευθυμίου, ο οποίος επίσης προτιμά να μιλά στα ΜΜΕ και προκαταβάλλει αποφάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει σε καμία περίπτωση να δικαιώσει τις προβλέψεις του.
Θυμίζω την γνωστή του επαναλαμβανόμενη δήλωση, ότι θα ανακοίνωνε χειραγωγημένο αγώνα κυπέλλου που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2022 αλλά δεν το έκανε ποτέ, όπως δεν θα ασχοληθεί ποτέ και με το Ομόνοια-ΑΕΖ που βιάστηκε να πει ότι ήταν ύποπτο τη μία μέρα και την επόμενη μέρα αποδείχθηκε βάση στοιχείων ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω μέτρα και η όποια υπόθεση αρχειοθετείται!
Με όλα αυτά και πολλά άλλα που συνέβησαν και προφανώς θα συμβούν, αυτό που πετυχαίνουν τα μέλη της επιτροπής είναι να κριθούν αναξιόπιστα και να μην τους λαμβάνει κανένας στα σοβαρά υπόψη.
Πάει να εξελιχθεί…σε φιάσκο το θέμα με την εν λόγω επιτροπή. Εκτός αν από εδώ και πέρα (αμφιβάλλω πολύ) αλλάξει το σκηνικό και καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν τα όσα μας λένε κάθε φορά που φιλοξενούνται στα ΜΜΕ.

Μιχάλης Παπαγεωργίου