Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ και για την συνέχεια.

«Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο από εμάς στο α’ ημίχρονο και από την στιγμή που δεν μας τελείωσαν εκεί, στο τέλος νιώθουμε αδικημένοι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δεν ικανοποίει κανέναν» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε μα ολοκαίνουρια ομάδα, παίκτες που ήρθαν αργοπορημένα ή δεν είναι έτοιμοι. Γενικά έδειξε η ομάδα στην επανάληψη ότι έχει ποιότητα και με δουλειά θα αποκτήσουμε και συνοχή και ρυθμό»

Αισθάνεστε ότι έχει προοπτική η ομάδα σας; «Το αισθανόμαστε ότι έχουμε προοπτική. Η ζημιά είναι ότι χάσαμε τον κορμό των προηγούμενων χρόνων και αυτό είναι δύσκολο. Είμαστε ο Απόλλωνας, μας πιέζει ο χρόνος».

Για την παρουσία της ομάδας: «Αν εξαιρέσουμε το μισάωρο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε το συντομότερο στο επίπεδο που θέλουμε»

Για τον διαχωρισμό των εισιτηρίων στο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ θα πάρει το βόρειο πέταλο και θα πάρει 1.200 εισιτήρια όπως προνοεί η μεταξύ μας συμφωνία».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΛ: «Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας».

Για τις συλλήψεις από την αστυνομία: «Η χρήση χημικών σε οικογένειες και παιδιά από την αστυνομία στην κερκίδα μας ενώ ήταν ακόμα μέσα το ψάχνει η διοίκηση. Δεν μπορείς να το πράττεις αυτό. Για να είμαστε δίκαιοι λήφθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε για να μην προκύψει πρόβλημα».