Ο Πιέρος Σωτηρίου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου στη διάσκεψη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2024.
Αναλυτικά:
«Θα είναι πολύ διαφορετικό το αυριανό ματς σε σχέση με το αυτό στη Γλασκώβη. Παίξαμε πολλές φορές απέναντι στη Σκωτία και τη γνωρίζουμε. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ευελπιστώ ότι θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος».
Αν είναι πρόκληση τα ματς με Σκωτία και Ισπανία: «Το να παίζεις απέναντι τους είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πρώτη φορά παίζω απέναντι στην Ισπανία και τα ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολα αλλά θα είναι και μεγάλη εμπειρία, ειδικότερα για τους νέους. Ας αρχίσουμε με καλό αποτέλεσμα αύριο και να πάμε στην Ισπανία να το απολαύσουμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».
Τι πρέπει να αλλάξουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με το ματς εκτός έδρας: «Να είμαστε πιο επιθετικοί. Να το απολαύσουμε και να κάνουμε το δικό μας ματς. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Όπως είπα και πριν ελπίζω να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».