Έγινε μεγάλη κουβέντα για το φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ της τελευταίες μέρες.
Η αβεβαιότητα ανάγκασε πρωτοκλασάτους φουτσαλιστές να αποχωρήσουν και να βρουν αλλού το μέλλον τους όπως ο Ομήρου, ο Σκαρπάρης ο Ψηλογένης και άλλοι.

O Τόμης Χρυσοστόμου επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αλλά το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Την ίδια στιγμή η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών του τμήματος φέρνει μεγάλα εμπόδια στον προγραμματισμό και ιδιαίτερα στην εξεύρεση Κύπριων φουτσαλιστών οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει στις ομάδες τους.
Το έργο του νέου προπονητή Τομη Χρυσοστόμου ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά μαζί με τους συνεργάτες του κινήθηκαν αστραπιαία και έφτιαξαν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.


Το περσινό δίδυμο των τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ. Ο Πάρης Ψηλογένης (αριστερά) αποχώρησε από την ομάδα, ενώ ο Χριστόφορος Κόνιαλης (δεξιά) θα συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα.

Από την περσινή σεζόν συνεχίζουν οι Λάμπρος Βασιλείου, Λευτέρης Περικλέους, Άγγελος Διουνσίου και Χριστόφορος Κόνιαλης, ενώ η ομάδα είναι σε επαφές και με τον Χρίστο Ιακώβου με στόχο την παραμονή του.

Ο Χρίστος Ιακώβου βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Αποκτήθηκαν επίσης άλλοι τρεις Κύπριοι από το Αραράτ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Νικολαΐδη, Αχιλλέα Κωνσταντινίδη  και Αλέξανδρο Ζευκή.
Όσον αφορά τους ξένους, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι έστειλαν υπογεγραμμένα συμβόλαια δύο Βραζιλιάνοι.


Ο Λάμπρος Βασιλείου (δεξιά) συνεχίζει στο ΑΠΟΕΛ.

Χρίστος Χρίστου