«Πρέπει να φτάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο, να είμαστε ο εαυτός μας και να γίνουμε η ΑΕΚ που όλοι ξέρουν». Ευστοχότατο σχόλιο από τον Χοσέ Λουίς Όλτρα κι αυτή ακριβώς είναι η προσδοκία του κόσμου.
Να δει την ΑΕΚ που θαύμασε για μεγάλο διάστημα την περσινή σεζόν, με μεγαλύτερη διάρκεια και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Αυτό ελπίζει, αυτό θέλει να δει να υλοποιείται. Ο κόουτς χτύπησε το…καμπανάκι ενόψει Οθέλλου και δεν έχει άδικο, αφού οι μνήμες από το στραβοπάτημα με τον Εθνικό είναι νωπές.
Εκτός θα μείνουν οι Ρομπέρζ, Χένρι Ανδρέου και Τόνγκια, καθώς ο τελευταίος έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Οι υπόλοιποι τρεις νεοαποκτηθέντες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, όμως φαίνεται ότι μόνο ο Ντίμερς έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.
Κατελάρης και Μιλίτσεβιτς διεκδικούν τη μία θέση στην άμυνα, ο Γκιούρτσο επίσης είναι υποψήφιος να επανέλθει στο αρχικό σχήμα αν ο Όλτρα αφήσει εκτός τον Σάντος, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για το αν ο Ντίμερς θα πάρει θέση στην ενδεκάδα ή θα επιλεγεί ένας εκ των Τρισκόφσκι-Λόπες με τον Σολ στην κορυφή.

Ανδρέας Βεντούρης