Το ότι απέφυγε την ήττα έστω και στο φινάλε είναι σημαντικό για την Ομόνοια. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με τον Άρη, μπορεί να αισθάνεται ότι πήρε ένα βαθμό κι όχι ότι έχασε δύο.
Η ομάδα της Λευκωσίας παρουσιάστηκε ξανά με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο ημίωρο ήταν πολύ καλή, το πλάνο του Σωφρόνη της έβγαινε απόλυτα και ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο τον αντίπαλό της.
Αφότου σκόραρε όμως το πρώτο γκολ, στη συνέχεια έδωσε τα ηνία του αγώνα στον Άρη. Στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου δεν ήταν το ίδιο απαιτητική και σίγουρα όχι δημιουργική, τουλάχιστον μέχρι να δεχθεί το δεύτερο γκολ. Μέχρι τότε δεν είχε καταγράψει καμία φάση.
Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές βρίσκουν την Ομόνοια στους 9 βαθμούς, με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θα μπορούσε να ‘ταν και καλύτερος, είναι γεγονός όμως ότι το πρόγραμμά της μόνο εύκολο δεν ήταν.
Χρειάζεται ωστόσο βελτίωση κι αυτό είναι εμφανές. Μερικά καλά διαστήματα στο παιχνίδι δεν μπορούν να είναι αρκετά και είναι αναγκαίο να τα αυξήσει, εάν θέλει να πετύχει τους στόχους της.
Στα «συν» η εμφάνιση του Σεμέδο, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας, κάτι που έψαχνε εδώ και καιρό και σίγουρα θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά.

Ανδρέας Βεντούρης