Οι «Ταύροι», αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, κατάφεραν να επικρατήσουν 3-1 και να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο Champions League.

Στα τριανταεφτά μόλις δευτερόλεπτα, η Λειψία βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Οπεντά από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ωστόσο στο 3’ η κατάληξη ήταν διαφορετική. Ο Σίμονς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Σιμακάν να παίρνει την κεφαλιά, την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Μπενίτο και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ρατσιόπι για το 0-1, ενώ στο 12’ το σουτ του Σίμονς πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Η Γιούνγκ Μπόις ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 31’ απείλησε με μακρινό σουτ του Νιάς, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Ελβετοί βρήκαν γκολ ισοφάρισης με δυνατό σουτ του Ελία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Ούγκρινιτς.

Με το…καλησπέρα στο β’μέρος(46’) η Λειψία έχασε τριπλή ευκαιρία. Ο Ρατσιόπι είπε όχι σε διαδοχικά πλασέ των Οπεντά και Πόουλσεν και στην συνέχεια ο Οπεντά σούταρε εκ νέου, με τον Καμαρά να βάζει σωτήρια το πόδι του και να παραχωρεί το κόρνερ. Στο 62’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Οπεντά από κοντινή απόσταση και τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Ελία δεν ανησύχησε τον Μπλάσβιχ. Στο 67’ η Λειψία σκόραρε με τον Σέσκο, με το γκολ να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ, καθώς ο Σλοβένος φορ ήταν για εκατοστά εκτεθειμένος και στο 72’ ο Μπλάσβιχ σταμάτησε το σουτ του Γκανβουλά. Τελικά στο 74’ οι «Ταύροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Καμπλ έστρωσε στον Σλάγκερ και εκείνος με ένα υπέροχο συρτό σουτ από τα 25 μέτρα έγραψε το 1-2, ενώ στο 90+2’ ο Σέσκο έφυγε στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ρατσιόπι για το τελικό 1-3.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Ρατσιόπι, Γιάνκο(69’ Μπλουμ), Αμεντά, Καμαρά, Μπενίτο, Νιάς(85’ Ενσάμ), Λοπέρ(76’ Μάλες), Γκαρσία(76’ Πέρσον), Ελία, Ούγκρινιτς, Ίτεν(69’ Γκανβουλά)
ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Χένρικς, Ράουμ, Λουκεμπά, Σλάγκερ, Καμπλ, Σιμακάν, Φόρζμπεργκ(79’ Μπαουμγκάρντνερ), Σίμονς(88’ Σίμονς), Οπεντά(87’ Βέρνερ), Πόουλσεν(64’ Σέσκο)