Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωση του αναφέρει:
«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχηθεί καλή αρχή στη νέα σεζόν για το φιλανθρωπικό σωματείο Charity Idols Κύπρου. Οι πρώτες δημοπρασίες της σεζόν 2023/24 έχουν ξεκινήσει και είμαστε σίγουροι ότι φιλανθρωπικά σωματεία, παιδιά και συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε ανάγκη θα λάβουν σημαντική και πολύτιμη στήριξη και τη φετινή χρονιά.
Ο ΠΑ.Σ.Π. βρίσκεται δίπλα στο Charity Idols από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του. Παράλληλα ευχαριστούμε πολλά από τα μέλη μας που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου, προσφέροντας δικές τους φανέλες ή αντιπάλων και συμπαικτών τους. Τελευταίο παράδειγμα ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος εξασφάλισε για το Charity Idols υπογεγραμμένα αντικείμενα από τον Cesc Fàbregas, τον οποίο είχε συμπαίκτη στην Como Ιταλίας.
Αν θέλετε να αποκτήσετε συλλεκτικά αυθεντικά αθλητικά αντικείμενα και παράλληλα να βοηθήσετε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στις φιλανθρωπικές διαδικτυακές δημοπρασίες στην ιστοσελίδα charityidols.com!».