Η ΑΕΛ δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Πάφος FC. Οι γαλαζοκίτρινοι έπαιξαν την αντίπαλο τους στα ίσα για ένα ημίχρονο αλλά στην συνέχεια έμειναν από δυνάμεις και μοιραία ήρθε η πρώτη αποτυχία. Η ομάδα της Λεμεσού έχασε από ένα καλύτερο αντίπαλο όπως φάνηκε και στο γήπεδο και θα προσπαθήσει στην διακοπή να διορθώσει τις αδυναμίες που φάνηκαν στο ματς.
Ο Χέντι σκόραρε ξανά ενώ ήταν η κύρια πηγή κινδύνου για την άμυνα της Πάφος FC στο πρώτο ημίχρονο. Όπως δήλωσε και ο Χρίστος Χαραλάμπους στην αρχική ενδεκάδα υπήρχαν ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να αγωνιστούν 45-60 λεπτά το πολύ και ο Νιγηριανός στράικερ ήταν ένας από αυτούς.
Οι γαλαζοκίτρινοι δεν απέφυγαν τα ατομικά λάθη, με τον Τσούκα να χάνει τον Μποτσκάι στο 1-1, ενώ Φιλίποβιτς και Σωτηρίου δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε στη φάση του 2-1 με τον Ζάιρο. Αμυντική αδράνεια έφερε και το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους αφού δεν απομάκρυναν και η μπάλα έμεινε στην περιοχή.
Πλέον υπάρχει διακοπή και ο Χρίστος Χαραλάμπους θα πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες  που φάνηκαν απόψε για να μην έχει περισσότερα προβλήματα.

Αριστείδου Μιχαήλ