Ο διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το παιχνίδι με τον Άρη και όχι μόνο.

«Τα παιχνίδια μας με τον Άρη αφήνουν ευχαριστημένο τον φίλαθλο κοινό. Όχι εμάς καθώς δεν κερδίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουμε να το αλλάξουμε» είπε αρχικά.

Τι θα σημαίνει μια νίκη επί του πρωταθλητή; «Θα σημαίνει μόνο τρεις βαθμοί. Είναι πολύ νωρίς, μόλις 4η αγωνιστική. Περισσότερο θα είναι ψυχολογικό το ντοπάρισμα παρά βαθμολογικό».

Σε ποιο σημείο ετοιμότητας είναι η Πάφος; «Ούτε στο 50% δεν είμαστε, από όσο νομίζω. Έγιναν προσθήκες της τελευταίας στιγμής, θα χρειαστούν προσαρμογή αυτοί οι παίκτες. Είμαι σίγουρος πως στον δεύτερο γύρο θα είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για ενδιαφέρον σας για ποδοσφαιριστές: «Η ομάδα είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Το βλέπω απίθανο να προχωρήσουμε σε ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, θα υπάρχει και το θέμα των ανέργων βέβαια, αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ίσως να προχωρήσουμε. Ο κ. Καρσέδο είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που υπάρχει».

Αν υπήρξε κρούση για τον Σαρφό: «Δεν υπήρξε καμία επίσημη κρούση και δεν είναι σωστό για χάρη μίας είδησης να μπαίνει ένας λανθασμένος τίτλος επειδή είπε ο φίλος Πολύβιος Παλιούρας ότι κάθε καλός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει».