Οι Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες είχαν αγαστή συνεργασία για τρία χρόνια στην Ίντερ όμως τώρα ο Βέλγος είναι persona non grata για τους νερατζούρι και ο Αργεντινός φρόντισε να το δείξει με ιδιαίτερο τρόπο την ώρα που πανηγύριζε γκολ του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε τους ανθρώπους της Ίντερ να νιώσουν προδομένοι από την συμπεριφορά του το περασμένο καλοκαίρι και αυτό έφερε πλήρξη ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τον Βέλγο στράικερ να αποχωρεί από το “Μεάτσα” μετά και τη δεύτερη θητεία του και να συνεχίζει την καριέρα του στην Ρόμα.

Η άβυσσος που χωρίζει πλέον τον “Big Rom” από τους Μιλανέζους φάνηκε μάλιστα σε μία ανύποπτη στιγμή, κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα της Ίντερ με την Φιορεντίνα (4-0) για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε γίνει το 2-0 για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι διά ποδός Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντινό να τρέχει να πανηγυρίσει και τον Μάρκους Τουράμ να τον πλησιάζει και να μιμείται τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Λουκάκου όταν ήταν δίδυμο με τον Λαουτάρο στην επίθεση της Ίντερ.

Αστραπιαία, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αρνήθηκε να συμμετέχει σε αυτό τον πανηγυρισμό με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του, για να ερωτηθεί κατόπιν on camera για αυτό το περιστατικό, και να δηλώσει με νόημα:

“Για ποιο λόγο σταμάτησα να ακολουθώ τον Λουκάκου στα social media; Ο Τουράμ είναι μεγάλος παίκτης, ο Αρναούτοβιτς το ίδιο όπως και ο Σάντσες, είμαι χαρούμενος που παίζω με εκείνους…”