Τι κι αν έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό, η Μαρσέιγ γκέλαρε στην έδρα της μαχητικής Ναντ (1-1) και υπέστη την δεύτερη απώλεια βαθμών στην φετινή Ligue 1.
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σαρ, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για την Μαρσέιγ, αφού στο 9′ ο Μεπιγιού, άφησε την Ναντ με δέκα παίκτες.
Η αποβολή, ωστόσο δεν λειτούργησε υπέρ των Μασσαλών, αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή του και στο 39′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μοχάμεντ να γράφει το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Μαρσέιγ πίεσε ασφυκτικά την Ναντ, οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σθεναρά, ενώ έπαιξαν το… χαρτί των αλλαγών, την ώρα που ο Μαρθελίνο αντικατέστησε μόνο έναν παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε τεράστιες ευκαιρίες για το γκολ της νίκης, όμως βρήκε μπροστά του έναν εκπληκτικό Ντεσάμπς, που έβγαζε ότι πήγαινε προς την εστία του, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Έτσι, η Μαρσέιγ υπέστη την δεύτερη απώλεια βαθμών στην φετινή Ligue 1, με την αντίπαλο της ΑΕΚ, να ανεβαίνει προσωρινά στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες).