Η Ανόρθωση είναι «μια ανάσα» από την απόκτηση του Σαρλί Μουσοντά (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), με τον 26χρονο να περνάει σχεδόν μια…ολόκληρη ζωή στην Τσέλσι. Μάλιστα, με δηλώσεις του σε Podcast, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός όταν ήταν να αποχωρήσει από τους «μπλε» του Λονδίνου, προσφέρθηκε να παίζει δωρεάν! Συνομίλησε με τον Τούχελ, αλλά ο Γερμανός κόουτς του είπε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο, ενώ ο Μουσοντά, αποκάλυψε πως έκλαψε μετά τη συζήτηση που είχε με τον Πετρ Τσεχ και κατάλαβε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα που εντάχθηκε σε ηλικία 15 ετών!
Αναλυτικά:
«Του εξήγησα το ίδιο, θα παίξω εδώ δωρεάν, δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο, θα παίξω κυριολεκτικά δωρεάν φέτος. Μπορώ να είμαι ο τελευταίος στην ομάδα. Να προπονούμαι σκληρά, δουλεύω μέσα από την προπόνηση, να παίζω με την Κ-23, να αποκτήσω ξανά φυσική κατάσταση και από εκεί να πάρω τις ευκαιρίες μου στην πρώτη ομάδα. Είναι μια μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Δεν ζητάω καν να αρχίζω στους αγώνες, απλώς του είπα, αν μπορώ να επιστρέψω, να μου δίνει ένα 15λεπτο ή ένα 20λεπτο. Ο Τούχελ το κατάλαβε. Κάναμε μια καλή κουβέντα και είπε, «Άκου, δεν εξαρτάται από εμένα. Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο είναι κάτι άλλο».
«Ήταν δύσκολο. Ακόμα και στην ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ, δεν ήμουν πολύ συναισθηματικός γιατί δεν ήθελα να μπω πολύ στις λεπτομέρειες. Μίλησα με τον Πετρ Τσεχ τον Αύγουστο στο τηλέφωνο και μετά από αυτές τις συνομιλίες, κατάλαβα ότι θα αποχωρήσω από την Τσέλσι, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μετά το τηλεφώνημα με τον Τσεχ, έκλαιγα γιατί εκεί πέρασα μεγάλες στιγμές. Ακόμα και τώρα, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το ξεπεράσω».

Θράσος Δημητρίου