Η ΑΕΖ έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, αν εξαιρέσουμε το βαρύ 5-0 από τον Άρη. Στα υπόλοιπα, το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και ήδη κατάφερε να πετύχει δύο νίκες, μια περισσότερη από την τελευταία φορά που βρέθηκε στα μεγάλα σαλόνια. Πλέον έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να παλέψουν με σοβαρές πιθανότητες, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Ο Λιάσος Λουκά παρά το περιορισμένο μπάτζετ (σ.σ. η ΑΕΖ είναι η ομάδα με το χαμηλότερο μισθολόγιο της κατηγορίας), έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, με τις χαρακτηριστικές πινελιές του Κύπριου κόουτς, που είδαμε και σε άλλες ομάδες.
Με σφικτή άμυνα και συνεχόμενο πρέσινγκ, όταν ο αντίπαλος κρατάει μπάλα, αλλά και με εξαιρετικό ξεδίπλωμα στην αντεπίθεση όταν της δοθεί η ευκαιρία. Στον αγώνα της Παρασκευής, εξέθεσε την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο δεύτερο και τρίτο γκολ, με υποδειγματικές αντεπιθέσεις πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ