Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το ντέρμπι με την Ομόνοια και για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ομόνοιας: «Ο Ανδρέου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και ο Τζάλμα πήρε χρόνο και στο προηγούμενο ματς και είναι ακόμα πιο έτοιμος. Είναι και ο Μπάστο που πήρε χρόνο και στο φιλικό με τον Κούρη αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για παιχνίδια με ένταση. Δεν θα το ρισκάρουμε»

Αυτά τα ματς είναι crash test για την ομάδα σας; «Ναι. Παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Σίγουρα είναι τεστ για την ομάδα μας και πρέπει να δείξουμε το επίπεδο ποιότητας που έχουμε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Για την πρόταση από ομάδα του Ισραήλ για τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου: «Δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση και γι’ αυτό δεν μπήκαμε στην ουσία της συζήτησης».

Για τυχόν επιπλέον ενίσχυση: «Κοιτάζουμε στο παζάρι και αν βρούμε κάτι καλό θα το δούμε θετικά. Αλλιώς θα πορευθούμε με το υφιστάμενο ρόστερ».

Πόσο κόσμο περιμένετε; «Περιμένουμε περισσότερους από 6 χιλιάδες στις τρεις κερκίδες μας. Οι φίλοι της Ομόνοιας εξάντλησαν τα εισιτήρια τους».

Αν ζήτησε ολόκληρη την κερκίδα η Ομόνοια: «Δεν είναι θέμα τι ζητά κάθε ομάδα, αλλά τι είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το “Άλφαμεγα” και στους φιλοξενούμενους πάντα δίνουμε το ποσοστό που δικαιούνται βάσει προκήρυξης».

Για την παραίτηση του προπονητή φυσικής κατάστασης, Χάρη Φαλά: «Nα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξαιρετική η συνεργασία μας και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα αναπληρώσουμε τη θέση μας».