Ο Μάρκο Μπελινέλι πέταξε τα “καρφιά” του για τον Σέρτζιο Σκαριόλο χωρίς καν να τον κατονομάσει, αναφέροντας ότι η άφιξη του Λούκα Μπάνκι έδωσε πίσω στην Βίρτους την χαμένη της αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να νικάει για τον προπονητή της.

Στην Βίρτους Μπολόνια κοιτάζουν την φετινή σεζόν και έχουν αφήσει πίσω την διετία του Σέρτζιο Σκαριόλο, που έληξε λίγο άγαρμπα πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως φαίνεται όμως, πάντα θα υπάρχει μία αφορμή για να γίνεται μία – έστω έμμεση – αναφορά στον Ιταλό τεχνικό.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε από τα λεγόμενα του Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος κλήθηκε σε συνέντευξή του στην “Corriere dello Sport” να μιλήσει για τις πρώτες μέρες του Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της ομάδας και – με τον τρόπο του – πέταξε τα καρφιά του για τον Σκαριόλο.

“Μέσα σε τρεις μέρες ο Μπάνκι μας έδωσε πολλά: Επιθυμία να παίξουμε καλά, αυτοπεποίθηση και την θέληση να μπούμε στο παρκέ και να νικήσουμε, κάτι που είναι σημαντικό” ανέφερε αρχικά ο Ιταλός γκαρντ, για να πετάξει το τελευταίο καρφί του κλείνοντας:

“Πλέον όλοι μπαίνουν στο παρκέ με διαφορετική ψυχολογία. Με μία δυνατή θέληση να νικήσουν για τους εαυτούς τους, την ομάδα και τον προπονητή”.

Για την ιστορία, όποιος έχει παρακολουθήσει όσα έγιναν μετά την απόλυση του Σκαριόλο δεν γίνεται να εκπλαγεί ακριβώς από τα λεγόμενα του Μπελινέλι. Ο λόγος; Η ατάκα του προέδρου της Βίρτους ότι ο Σκαριόλο ήθελε να διώξει τον Μπελινέλι και τον Τεόντοσιτς στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.