Με τον Τέουν Κουπμάινερς να βρίσκει δίχτυα, η Αταλάντα έφυγε με την νίκη(1-0) από το «Marc’Antonio Bentegodi» και ανέβηκε στους 12 βαθμούς.

Στην πρώτη της φάση στην αναμέτρηση η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 13’ ο Ντε Ρουν βρήκε τον Κουπμάινερς, ο οποίος πήρε ένα κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μοντιπό για το 0-1. Στο 18’ ο Καρνεζέκι είπε όχι στον Τερατσιάνο και στο 55ο λεπτό το σουτ του Ντε Ρουν πέρασε αρκετά εκτός.

Στο 66’ η κεφαλιά του Τζιμσίτι πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 80’ οι «μπεργκαμάσκι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Ντε Κετελάρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρνεζέκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σούσλοφ. Απο εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια καλή στιγμή, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Μαγκνάνι, Χίεν, Νταβίντοβιτς, Φαραόνι, Χόνγκλα(84’ Σερντάρ), Τερατσιάνο(58’ Σούσλοφ), Φολορούνσο, Ντούντα(72’ Σαπονάρα), Ενγκόνγκ(72’ Ανρί), Μπονατσόλι(58’ Λάζοβιτς)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Τζιμσίτι, Τολόι(78’ Σκαλβίνι), Κολάσινατς, Ρουτζέρι, Χολμ(46’ Χάτεμπερ), Ντε Ρουν, Έντερσον, Κουπμάινερς, Λούκμαν(46’ Ντε Κετελάρε), Πάσαλιτς(72’ Μίραντσουκ)