Σημαντικό τρίποντο για την Τορίνο που κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Σαλερνιτάνα και μάλιστα μέσα στο «Αρέκι».

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Σάβιτς έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Καντρέβα ενώ στο 12’ ο Γκιομπέρ πρόλαβε σωτήρια τον Ράντονιτς. Τελικά στο 15ο λεπτό μετά από το κόρνερ ο Μπουοντζιόρνο έκανε το 1-0 με σουτ από κοντά.

Στο 33ο λεπτό το μακρινό σουτ του Ματσόκι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 41’ ο Ράντονιτς με καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 45+2’ το απίθανο σουτ του Καμπράλ τράνταξε το δοκάρι του Σάβιτς και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στον Μποτάιμ αλλά κατέληξε άουτ.

Και στο 50ο λεπτό ο Μπελανόβα σέντραρε από δεξιά και ο Ράντονιτς πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-0 ενώ ο ίδιος στο 59’ σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 60’ το σουτ του Τσάουνα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σάβιτς ενώ στο 77’ ο Ράντονιτς έχασε απίθανη ευκαιρία, πλασάροντας άστοχα σε κενό τέρμα και στο 83’ ο Σάβιτς πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Λοβάτο.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Γκιομπέρ (46’ Ικβουεμέσι), Ματσόκι, Πιρόλα, Μπράνταριτς (67’ Φάτσιο), Λοβάτο, Καντρέβα, Μπόχινεν (46’ Τσάουνα), Γεγκόφσκι (67’ Κάστανος), Καμπράλ, Μποτάιμ (46’ Μαρτετζάνι)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες, Λατσάρο, Σχουρς, Μπελανόβα (68’ Σοπί), Μπουοντζιόρνο, Ταμέζ, Ράντονιτς (78’ Καραμό), Ρίτσι (88’ Γκινέιτις), Σαπάτα (88’ Πελέγκρι), Σεκ (78’ Λινέτι)