Η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΛ σε αυτούς τους πρώτους μήνες της κάνει πράξη τα λόγια της και προχωράει με σταθερούς ρυθμούς σε ότι είχε προαναγγείλει όταν αναλάμβανε. Και αυτό παρά τις δυσκολίες που βρήκε και βρίσκει μπροστά της, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι. Έχει καταφέρει να φέρει τις οικονομικές υποχρεώσεις  εκεί που πρέπει και δεν χρωστάει κανένα μήνα έχοντας εξοφλήσεις και οτιδήποτε υπήρχε από την περσινή περίοδο.
Αυτό όμως-το να ξοφλήσει τον περσινό Μάιο-, «πήρε πίσω» τον οικονομικό σχεδιασμό αφού θα πρέπει να καλυφτεί η τρύπα αυτή. Το θετικό είναι ότι θα έρθουν και τα λεφτά από την μετεγγραφή Μαέ στην Στόουκ αλλά όπως δηλώθηκε και επίσημα το πόσο αυτό δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ. Αυτό κάνει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου καθώς το ΔΣ θα αναλύσει το τι βρήκε και τι έχει κάνει το ίδιο στο οικονομικό κομμάτι μέχρι τώρα.
Σε μια άλλη εξέλιξη απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι Μαρίνος Γεωργίου και Τηλέμαχος Τηλεμάχου από την επιτροπή προγραμματισμού ποδοσφαίρου. Αυτό προέκυψε μετά από κάποιες διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες για θέματα που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, και έτσι στο ΔΣ της ΑΕΛ αποφάσισαν να παύσουν  από τα καθήκοντα τους, τους δυο προαναφερθέντες. Συνεχίζει στην επιτροπή ο Μιχάλης Χαραλάμπους όπως και ο Διευθυντής ποδοσφαίρου, Ανδρέας Αβραάμ.

Αριστείδου Μιχαήλ