Στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής για την περίπτωση του Ρομπέρτο Ινγκλέζε. Η Πάρμα είναι αυτή που κρατάει το κλειδί στην υπόθεση του Ιταλού επιθετικού, καθώς αν του καταβάλει την αποζημίωση που ζητάει ο ποδοσφαιριστής για να τερματίσει το συμβόλαιό του, τότε θα αυξηθούν κατά πολύ οι πιθανότητες υλοποίησης της μεταγραφής του.
Ο Τσάβι Ρόκα είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμη λίγη υπομονή, καθώς θεωρεί ότι ο Ινγκλέζε είναι ο σέντερ φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εάν ωστόσο δεν προκύψουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της βδομάδας, ενδέχεται να κινηθεί για άλλες περιπτώσεις που έχει στα υπόψη του.
Απ’ εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής και θα πάρουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο. Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Ρομπέρζ είναι με την Εθνική Κύπρου που υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής τη Σκωτία στις 21:45, ενώ η Βοσνία των Πίριτς-Μιλίτσεβιτς θα φιλοξενήσει την ίδια μέρα κι ώρα το Λιχτενστάιν.
Νωρίτερα στις 17:00, η Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας, στην αποστολή της οποίας βρίσκεται ο Τόνγκια, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λετονία.

Ανδρέας Βεντούρης