Πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ η δημοσιογραφική διάσκεψη της Ομόνοιας με θέμα την παρουσίαση της αθλητικής και κοινωνικής εκδήλωσης με τίτλο WE CHANGE LIVES. 

Ανδρέας Δημητρίου: «Η σημερινή συνέντευξη τύπου γίνεται για να παρουσιάσουμε την εκδήλωση We Change Lives που θα γίνει σε μια βδομάδα στο Παβίλιον, υπό την αιγίδα της πετόσφαιρας»

Μάριος Αργυρίδης: «Η πρωτοβουλία για αυτή την εκδήλωση είναι από το πετοσφαιρικό μας τμήμα. Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα πως μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο μέσα από τον αθλητισμό, να εξηγήσουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση πως βλέπουμε τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Έχουμε καταφέρει για πρώτη φορά να στείλουμε κυπριακή ομάδα στο Challenge Cup (για την πετόσφαιρα). Η βοήθεια της ΚΟΠΕ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Γίνεται η προσπάθεια για να φέρουμε περισσότερο κόσμο τόσο στην πετόσφαιρα αλλά και στην οικογένεια της πετοσφαιρικής Ομόνοιας. Να καλέσω τον κόσμο να έρθει όσο περισσότερος γίνεται, να μεγαλώσουμε μέσα από τις Ακαδημίες μας, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον αθλητισμό. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται και μέσα στα 75 χρόνια μας. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Νίκο Μιχαηλίδη».

Αχιλλέας Πετρακκίδης: «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να περάσουμε στον κόσμο το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα στη νεολαία. Ως Σωματείο δώσαμε έμφαση στις Ακαδημίες και έχουμε ήδη μεγαλώσει, δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ακολουθήσουν τον αθλητισμό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην εκδήλωση να ακούσει και να συντονιστεί με τους ομιλητές για αυτά που έχουν να πουν. Σας περιμένουμε στις 29/9».

Γιώργος Στεφανίδης (Πρόεδρος Πρωταθλημάτων ΚΟΠΕ): «Προσωπικά παρακολουθώ τα 7-8 χρόνια πόσο μεγάλωσε η Ομόνοια, φαίνεται η δουλειά που γίνεται σε βάθος. Πλέον διαθέτει και γυναικείο τμήμα η Ομόνοια ενώ πριν δεν είχε. Η παρουσίαση που θα γίνει ελπίζω να είναι πειστική και να προσεγγίσει παιδιά γιατί είναι μεγάλη χαρά. Το να μπει μια κυπριακή ομάδα στους «8» είναι μεγάλο. Η Ομόνοια έχει βάλει γερές βάσεις στον τομέα που λέγεται ανάπτυξη».

Μάριος Αργυρίδης: «Θα υπάρξουν κι άλλες εκδηλώσεις προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε σε αυτή την καινοτόμα εκδήλωση γιατί είμαστε η Ομόνοια, χαράσσουμε και πρωτοπορούμε».