Ο Δημήτρης Μωραΐτης, πιο σίγουρος για τον εαυτό του από ποτέ, δεν κρύβει την ανυπομονησία και τη χαρά του να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν. Ένας νεαρός αθλητής με στόχους και όνειρα, θέλει να δώσει τα πάντα στο παρκέ και νιώθει ευλογημένος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα του «τριφυλλιού».
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες, το κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται η ομάδα για να δεθεί ακόμα περισσότερο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονούσα να ξεκινήσουμε προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου. Το κλίμα στην ομάδα είναι πραγματικά τρομερό. Μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Η χημεία είναι φοβερή. Ανυπομονώ για τους αγώνες, παρόλο που δεν έχουμε ακόμα προπονηθεί όλοι μαζί, λόγω κάποιων συνθηκών. Είναι αρχή ακόμα και πιστεύω μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας τώρα είναι το Σούπερ Καπ», δηλώνει ο διεθνής άσος.
«Όλα τα παιδιά είναι φοβερά. Έχουμε μεγάλα ονόματα, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι όλα τόσο καλά παιδιά και εξαιρετικά. Οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι μας βοηθάνε, μας μιλάνε και για εμάς τους ανερχόμενους είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπα και πριν το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και σιγά σιγά θα φανεί στο παρκέ», πρόσθεσε.
Όσο για το σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι ο Παναθηναϊκός εν όψει του Σούπερ Καπ; «Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο και προπονήσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρώτα από όλα για το Σούπερ Καπ. Αλλά θα το βρούμε σίγουρα με τον καιρό. Θα δουλέψουμε πολύ και θα βάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φανεί στο παρκέ. Φυσικά θα πρέπει να γίνει γρήγορα αυτό, γιατί όσο περνάει ο καιρός ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στα κρίσιμα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε!».
Τέλος, για τη δική του αποστολή και τον ρόλο του στην ομάδα ο 24χρονος άσος είπε: «Είναι μια διαφορετική σεζόν σε σχέση με την περσινή. Ο ρόλος μου, για εμένα προσωπικά, θα πρέπει κυρίως αμυντικός και στην επίθεση να είμαι περισσότερο δημιουργός, όπως είναι ο Σλούκας, να τους ξεκουράζω. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και να βελτιώνομαι. Έχω να δώσω πάρα πολλά πράγματα και να είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία όποτε μου τη δώσει ο προπονητής».