Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Κύπριου αμυντικού, Παναγιώτη Καραγιώργη, ο οποίος αγωνιζόταν και παλαιότερα στις ακαδημίες της! Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία με την AS Roma για την απόκτηση με ελευθέρα μεταγραφή του 18χρονου διεθνή αμυντικού Παναγιώτη Καραγιώργη. H διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία χρόνια. Ο Παναγιώτης Καραγιώργης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ιταλία και στα τμήματα υποδομής της AS Roma και της SPAL. Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Με νέα ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι ο Καραγιώργης θα δοθεί δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου, όπως κι ο τερματοφύλακας Στυλιανίδης στην Αγία Νάπα:
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού του Παναγιώτη Καραγιώργη στην Ομόνοια Αραδίππου, καθώς και του Δημήτρη Στυλιανίδη στην Αγία Νάπα, στην φετινή αγωνιστική περίοδο (2023/24). Ευχόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία.