Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

-Για τον Ραφαέλ Λόπες: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή μας Τόνι Λόπες και θα αξιολογηθεί στην Κ19 για να φανεί κατά πόσο θα μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα».

-Για τον Πέδρο Μάρκες: «Ενας ποδοσφαιριστής ο οποίος ευελπιστούμε να μας δώσει κάποια διαφορετικά στοιχεία στη γραμμή κρούσης, σε καλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και σε καλή ηλικία. Προσπαθούμε να εγγραφεί έγκαιρα για να είναι διαθέσιμος με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής άποψης. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν ευελπιστούμε να είναι σωστές και να αξιοποιήσουμε και την οψιόν αγοράς από τη Ναϊμέγκεν».

-Για τον Ντόνιο: «Αύριο ο Ντόνιο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε τρεις μήνες, δεν θα δηλωθεί αν εντοπιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής για να αποκτήσουμε. Θα είναι ο μοναδικός απών από το ντέρμπι της Κυριακής. Όλοι οι άλλοι είναι πανέτοιμοι».

-Για τον Ντιγκινί: «Ο Ντιγκινί πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα, με τρομερή πρώτη χρονιά. Ο τραυματισμός του τον Μάιο του 2021 τον έφερε πολύ πίσω και δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως περίμεναν οι δύο πλευρές. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημά του με την ΑΕΖ…».

-Για τον κόσμο: «Θεωρώ θα είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός στη Λευκωσία, πάνω από 2000. Έχουμε πάρει 2300 εισιτήρια».

-Για όσα γράφονται στην Τουρκία με πρόταση της Φενέρμπαχτσε για έμψυχα ανταλλάγματα παρά λεφτά για την πώληση του Σάλαϊ: «Ο Απόλλωνας θα καρπωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό ως ποσοστό μεταπώλησης. Τίποτα άλλο… Δεν ισχύει οτιδήποτε άλλο και ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα που είναι πολύ σημαντικά στον προϋπολογισμό μας. Οτιδήποτε άλλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν ημερομηνίες με δόσεις. Δεν γνωρίζω περισσότερα για το πότε θα καταβληθούν, είναι του λογιστηρίου, η Φενέρμπαχτσε είναι μεγάλος σύλλογος και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Αν υπάρξει πρόβλημα, υπάρχει η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών στη ΦΙΦΑ».

-Για τον ορισμό ξένων διαιτητών στο ΓΣΠ: «Πολύ καλή σκέψη, μακριά από οποιαδήποτε προκατάληψη και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση των ομάδων στο χορτάρι του ΓΣΠ».