Στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι με την Πάφος FC, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.
Συγκεκριμένα είπε:
«Κάθε νίκη είναι σημαντική. Ακόμα και στο προηγούμενο παιχνίδι όπου περιμένω να μου πουν τι έκανα εγώ σε σχέση με τον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης. Εγώ δεν έριξα την πρώτη πέτρα,. Ζητώ περισσότερο σεβασμό ως προπονητή  του ΑΠΟΕΛ. Είχε κόκκινη η Ανόρθωση, είχαμε και πέναλτι. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να παίξουμε κόντρα σε όλα όπως σήμερα με τον Κβιλιτάια που τραυματίστηκε και τον Γαβριήλ που ήταν πολύ καλός αλλά αποβλήθηκε. Ακόμα και ο Γουίλσον που σκόραρε τραυματίστηκε. Είμαστε τρεις βαθμούς από την κορυφή, είμαστε στην 6άδα και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να προχωράμε».

Στην συνέχεια δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι η προσήλωση, δουλέψαμε πολύ σε αυτό. Το κατάλαβαν οι παίκτες μου. Έπαιξαν μυαλωμένα. Αυτά τα σημεία είναι το κλειδί για να μπορέσει μια ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να ξέρει να παίζει και αμυντικά και επιθετικά σε όλες τις συνθήκες και αυτό το κάναμε σήμερα. Ήταν μόνο η αρχή. Σημασία δεν έχει πως ξεκινάς αλλά πως τελειώνεις».

Για το γεγονός ότι ήταν πιο ήρεμος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν είναι έτσι. Συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές, γιατί ήταν ήρεμοι, δεν έδειξαν αδυναμίες και δεν συνέβηκε ότι έγινε κόντρα στην Ανόρθωση. Βοήθησαν οι διαιτητές. Μου έριξαν μπάλες, μου έριξαν μπύρες με την Ανόρθωση, έτρεξε ο αντίπαλος προπονητής και ζήτησε κόκκινη για εμένα. Αν το έκανε αυτό άνθρωπος από τον πάγκο μου θα τον έδιωχνα και αυτό το είπα στον τέταρτο διαιτητή. Όταν έχω λάθος θα το πω. Δεν ήταν η ίδια συμπεριφορά σήμερα. Ακόμα και με την Ανόρθωση  ο διαιτητής πριν με αποβάλει ήταν καλός, ακόμα και ο προπονητής της Ανόρθωσης μου ζήτησε συγνώμη. Περιμένω από την ομάδα μου να υποστηρίξει τον προπονητή γιατί είμαστε μια οικογένεια. Όταν αγγίζουν τον προπονητή σημαίνει αγγίζουν την ομάδα και πρέπει να με υποστηρίξουν».