Στο στόχαστρο του Ατρομήτου συνεχίζει να παραμένει ο Αγκιμπού Καμαρά, όντας και στην κορυφή της σχετικής λίστας (για τη θέση του παίκτη που θα παίζει πίσω από το φορ).
Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται εδώ και καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ανανεώσει τον δανεισμό του 22χρονου άσου. Μάλιστα, αναμένονται άμεσες εξελίξεις είτε ως προς το θετικό είτε ως προς το αρνητικό. Ακόμα και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο!
Υπενθυμίζεται ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του από τους Πειραιώτες στον Ατρόμητο στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Συνολικά, είχε 12 συμμετοχές με τρία γκολ, εάν και η προσφορά του δεν περιορίστηκε στην εν λόγω στατιστική.
Φυσικά, εάν δεν τελεσφορήσει για τον Ατρόμητο η περίπτωση του Αγκιμπού, τότε η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θα πάρει άλλον παίκτη για τη θέση, η οποία συνιστά -θεωρητικά- την τελευταία της μεταγραφική ανάγκη. Βέβαια, προφανώς, εάν αποφασιστεί ότι χρειάζεται και κάτι ακόμα μέσα από τα εναπομείναντα φιλικά ή εάν προκύψει κάποια αλλαγή στο ρόστερ, τότε οι Περιστεριώτες θα κινηθούν αναλόγως.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος έχει προχωρήσει ήδη σε εννιά μεταγραφές. Συγκεκριμένα, έχουν αποκτηθεί οι ΤσιντώταςΒέργοςΜαρκετζιάνιΑσεβέδοΤσακμάκηςΓιουμπιτάναΝτιρκς,
Ιμερέκοφ και Αντζιέλσκι, με τους τρεις τελευταίους να έχουν ανακοινωθεί την τρέχουσα εβδομάδα.