Από την στιγμή που έκλεισε στον Απόλλωνα και η εκκρεμότητα με τον έτερο ακραίο επιθετικό πέραν του Βαλμπουενά (βλέπε Άνγκελο Σαγκάλ), το βάρος από Μάκη Παπαϊωάννου και Μπογκντάν Αντόνε έπεσε αποκλειστικά πλέον στον βασικό τερματοφύλακα ο οποίος θα έρθει για να καλύψει την θέση κάτω από τα δοκάρια.
Η υπόθεση Λάμλεϊ απομακρύνθηκε, το θέμα Αλομέροβιτς… ξέφτισε και μάθαμε ότι στην μικρή λίστα υπάρχουν άλλοι 2-3 εξαιρετικοί τερματοφύλακες, καθόλου εύκολες περιπτώσεις.
Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερεί να προκύψει συμφωνία καθώς δεν θέλουν να κάνουν λάθος ή να βιαστούν στην επιλογή τους.
Εξάλλου εδώ και πάνω από 20 χρόνια πετυχαίνουν τους τερματοφύλακες οι οποίοι πάνε 5-6 χρόνια ο κάθε ένας.
Αν πάμε στην αρχή της χιλιετίας όταν έγινε βασικός ο Σωφρόνης Αυγουστή έπαιξε για μια 4ετία, ακολούθησε ο Σβαλόφσκι ο οποίος αναδείχθηκε και πρωταθλητής, ο Μπρούνο Βάλε με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες και Κύπελλα και τελευταίος ήταν ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς ο οποίος κατέκτησε και πρωτάθλημα.
Πάντως αυτό που βγαίνει μέσα από τον Απόλλωνα είναι ότι παρά την ανάγκη να αποκτηθεί άμεσα τερματοφύλακας, δεν αναμένεται να προκύψει κάτι εντός του Σαββατοκύριακου, άρα επιφυλάσσονται από βδομάδας.

Χρίστος Χρίστου