Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ (28 χρόνων, 2.01 μέτρα), με τους μπλαουγκράνα να δίνουν επίσημη μορφή στην συμφωνία τους με τον παίκτη.

Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή και πλέον πήρε επίσημη μορφή, με τους μπλαουγκράνα να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Ο 28χρονος φόργουορντ περνά για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην EuroLeague, καθώς έχει πίσω του πολυετή παρουσία στον “μαγικό” κόσμο του NBA.

Το ταξίδι του ξεκίνησε από το No2 του NBA Draft 2014 και εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των προσδοκιών που υπήρχαν για τον παίκτη. Ο Πάρκερ αγωνίστηκε για μία τετραετία στους Μπακς (2014-18) και έκτοτε δεν στέριωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία ομάδα. Ακολούθησαν οι Μπουλς, οι Γουίζαρντς, οι Χοκς, οι Κινγκς και οι Σέλτικς, χωρίς να παραμείνει σε καμία ομάδα πάνω από έναν χρόνο.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει μπροστά του την ευκαιρία της EuroLeague για πρώτη φορά.