Η ΑΕΚ είχε δύο καλά διαστήματα στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην «Αρένα». Το πρώτο 25λεπτο και το τελευταίο 15λεπτο. Ένα…40λεπτο στο σύνολο, που της δείχνει το δρόμο ενόψει του επαναληπτικού.
Προφανώς θα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Το ζητούμενο για την ΑΕΚ, επί της ουσίας, είναι να μην επιτρέψει στην αντίπαλό της να κάνει το δικό της παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα και να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα για όσο μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί. Τότε θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητές της για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να περάσει στα πλέι οφ του Conference League…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου,  αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν μετά το πρώτο παιχνίδι, καθώς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα. Εκτός πλάνων θα είναι οι Νικόλας Εγγλέζου και Φάνος Κατελάρης, ενώ δεν έχει εγγραφεί στη λίστα για τα παιχνίδια με την ισραηλινή ομάδα ο Σάντος.

Ανδρέας Βεντούρης