Μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:
«Η καρδιά μου ακόμα χτυπάει. Ήταν ένας δύσκολο αντίπαλος και έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά που δέχθηκαν την κόκκινη γιατί ξέραμε ότι αμυνθούν μαζικά. Θα προτιμούσα να παίζαμε 11 εναντίον 11. Είχαμε ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Κρατήσαμε τον αντίπαλο ζωντανό και κάθε λάθος μπορεί να τιμωρηθεί. Είμαι χαρούμενος για τους 3 βαθμούς. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Είμαι χαρούμενος για τον Σουμάνσκι που σκόραρε. Τώρα γρήγορη επαναφορά και μας περιμένει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του Άρη. Εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί μας».

«Είναι το πιο δύσκολο, να σπάσεις την μαζική άμυνα. Να αμύνεσαι μαζικά είναι το πιο εύκολο. Δεν είναι μόνο για εμάς τόσο δύσκολο. Έχουμε 256 τρόπους να το αντιμετωπίσουμε και πρέπει οι παίκτες να το εφαρμόσουν. Δεν τους χειρίζομαι με τηλεχειριστήριο. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Δικαιούνται να παίζουν έτσι και δουλειά μας εμάς είναι να ανοίξουμε την άμυνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προετοιμάσεις κάτι και να είσαι σίγουρος. Στο τέλος χρειάζεσαι και τύχη, χωρίς νίκη δεν μπορείς να κερδίσεις. Αλλά για να έχεις τύχη πρέπει να προσπαθήσεις όσο μπορείς. Κάποιες φορές χάνεις όπως με την Ράκοφ ή την Σλόβαν αλλά πρέπει να μείνεις όρθιος».

Για το γεγονός ότι δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι: «Δεν θέλαμε να αναβληθεί το παιχνίδι γιατί πάντα το πρόγραμμα είναι γεμάτο γι’ αυτό αποφασίσαμε να παίξουμε. Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ παίζουν έτσι ολόχρονα και αν οι δικοί μας θέλουν μια μέρα να πάνε εκεί, πρέπει να συνηθίσουν».