Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

-Για τον Μανγκά: «Στην αρχή λέγαμε πως λίγο-πολύ γνωρίζαμε πως υπήρχε αυτό το θέμα, από την άλλη περιμέναμε την οποιαδήποτε δίκη για να προχωρήσουμε. Υπήρχαν δικλίδες ασφαλείας για να είναι πλήρως καλυμμένη η ομάδα. Απομένει να δούμε πως θα τροχοδρομηθούν τα δεδομένα. Έτσι κι αλλιώς ήταν μια πολύ δύσκολη μεταγραφή. Δεν είναι θέμα ανησυχίας αν θα υλοποιηθεί ή όχι. Δεν θέλαμε να κάνουμε τον δικηγόρο του. Μας ενδιαφέρει να είμαστε καλυμμένοι νομικά από όλες τις πλευρές. Θα περιμένουμε και θα πράξουμε αναλόγως. Η Πάφος FC δεν πλήρωσε καθόλου, διότι εκκρεμούσε η υπόθεση. Δεν είχαμε ξεκάθαρη εικόνα. Πλέον η εικόνα είναι πιο καθαρή και θα πάρουμε αποφάσεις που θα έρθουν από τους ιδιοκτήτες και τους νομικούς. Δεν είναι θέμα αν ισχύει ή όχι για Κύπρο, αλλά πως θα το αξιολογήσουν οι νομικοί για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Είναι στον αέρα η μεταγραφή του ας το πούμε έτσι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο και δεν χρειάζεται να πω κάτι».

-Για τον Ενζονζί: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε σε εμάς. Δεν θέλω να λέω συνέχεια ότι πρέπει να υπογράψουμε έναν ποδοσφαιριστή αφού περάσει από ιατρικά για να τον ανακοινώσουμε. Συνεργάστηκε με τον προπονητή μας στη Σεβίλλη, τον γνωρίζει καλά, το θέμα ηλικίας δεν επηρεάζει, αλλά υπάρχει το τμήμα σκάουτινγκ, οι ιδιοκτήτες και όλοι μαζί είναι που αποφασίζουν. Ο Ενζονζί ή οποιοσδήποτε… Ενζονζί, που θα έρθει στην ομάδα θα χρειαστεί κάποια διαδικασία για να μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά».

-Για τον Μελούσο: «Ακόμα μια περίπτωση που χειρίστηκε το νομικό τμήμα. Είναι δύσκολες περιπτώσεις διότι μιλάμε για ποιοτικούς παίκτες. Για να έρθουν στην Κύπρο παίκτες σε καλή ηλικία με μεγάλη αξία υπάρχει διαδικασία. Οι ιατρικές εξετάσεις όμως μας έδειξαν να περιμένουμε. Το ποσό στην ομάδα του μειώθηκε πολύ, όπως και το συμβόλαιο του παίκτη. Ο χρόνος αποκατάστασης δεν θα είναι πέραν των δύο μηνών, αναλόγως του πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του θα δούμε πότε θα εγγραφεί. Ίσως μέχρι τις 6 Οκτωβρίου ή ακόμη και τον Ιανουάριο. Είναι μια θέση στην (αριστερός μπακ) οποία πονούμε πολλά χρόνια. Προχωράει το θέμα και θα ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής. Θα ανακοινωθεί σήμερα. Ακολούθησε εξετάσεις εδώ και σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο εξωτερικό και από εκεί πήραμε αποτελέσματα που ικανοποιούν την ομάδα και έτσι προχωρούμε σε αυτή τη μετεγγραφή».

-Για τις επόμενες προσθήκες και τους στόχους: «Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν άλλες δύο μεταγραφές και ίσως προχωρήσουμε και στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που δίνονται με υποσχετική ή μένουν ελεύθεροι από άλλες ομάδες. Για πρώτη φορά έχουμε 900 εισιτήρια διαρκείας, ρεκόρ για τέτοια περίοδο στην ιστορία της ομάδας και θεωρώ πως θα αυξηθεί ο αριθμός και θα έχουμε περισσότερο κόσμο στην κερκίδα στη νέα σεζόν. Στόχος να διεκδικήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους, που σημαίνουν και συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά δεν μπορεί να γίνονται όλα αυτά στην ομάδα με υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, δεν μπορεί να έρχονται τέτοιοι παίκτες και να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε διακρίσεις».