Για να μπορεί να σκέφτεται τα πλέι οφ και να εκμεταλλευτεί την όντως μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάζεται για τους ομίλους του Europa Conference League, η ΑΕΚ οφείλει πρωτίστως να περάσει (στη θεωρία, τουλάχιστον) ένα ψηλότερο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Γι’ αυτό κι απόψε στην «Αρένα» (20:00, Primetel), στον πρώτο αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς, καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.
Στην «Αρένα» έχει δείξει και πέρυσι ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε ομάδες που στη θεωρία ήταν το φαβορί και τα μπάτζετ τους ήταν πολλαπλάσια από το δικό της. Αυτό καλείται να κάνει κι απόψε…
Στα της ενδεκάδας, αν ο Όλτρα κρατήσει τους ίδιους που επέλεξε στη ρεβάνς με την Τορπέντο, θα δούμε τους Πίριτς, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Σάντσες, Λέδες, Πονς, Γκιούρτσο, Φαράζ, Λόπες και Σολ.
Αν προβεί σε αλλαγές, τότε θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ρομπέρζ, Καπτούμ, Μάμας και Τρισκόφσκι, αναλόγως του συστήματος που θα επιλέξει ο Ισπανός προπονητής.

Ανδρέας Βεντούρης