Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη για τον επαναληπτικό με την Γάνδη.

Η αρχική τοποθέτηση: «Αξίζαμε ένα διαφορετικό σκορ στο πρώτο παιχνίδι και γι’ αυτό είμαστε θετικοί ενόψει του επαναληπτικού. Πιστεύω στις δυνατότητες μας, έχουμε ποιότητα, είμαστε το ΑΠΟΕΛ, έχουμε μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία με ανατροπές και αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Τι καλύτερο πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι για να ανατρέψει το αποτέλεσμα; «Θεωρώ ότι οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά στο πρώτο ματς. Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες αλλά αυτοί σκόραραν. Στο πρώτο γκολ έγινε προσπάθεια για σέντρα και κατέληξε στα δίχτυα. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά μας επηρέασε το πρώτο γκολ και έπαιξε ρόλο στο να έρθει και το δεύτερο. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, δώσαμε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να σταματάμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και στο δεύτερό παιχνίδι και δεν πρέπει να σταματάμε σε οποιοδήποτε σενάριο. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε την στρατηγική μας και δεν πρέπει να σταματήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει ποιότητα και πρέπει να έχουμε συνοχή και υπομονή, αυτό είναι το κλειδί».

Για τους τραυματίες: «Ο Κρέσπο θα χρειαστεί χρόνο όπως και ο Γουίλσον αλλά ο Σαρφό είναι στην διάθεση μας».

Θα προχωρήσετε σε αλλαγές ή θα παρατάξετε την 11άδα που είχαμε στο Βέλγιο; «Θα δούμε».

 Για την παρουσία του κόσμου: «Θα είναι καταλυτική η παρουσία του κόσμου. Όσες διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν πρέπει να καλυφθούν. Μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε».