Ο μεγάλος στόχος της επιστροφής σε ευρωπαϊκούς ομίλους, επιτεύχθηκε. Ο Παναθηναϊκός πλέον ξέρει πως… βρέξει χιονίσει θα έχει μπροστά του μια άκρως απαιτητική σεζόν. Με επιπλέον αγώνες, κορυφαίας δυσκολίας και σημασίας. Είτε στο Champions League που θα ήταν το ιδεατό, είτε στο Europa League που φυσικά δεν μπορεί να μειώνεται ως προοπτική σε καμία περίπτωση.

Το τέλος των αγώνων με τη Ντνίπρο, «ξεκλείδωσε» για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τα δεδομένα της σεζόν. Αναφορικά με τις αγωνιστικές απαιτήσεις και τους στόχους, που θα είναι μεγάλοι προφανώς. Έτσι, οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τα μεταγραφικά είναι ξεκάθαρες: Οι Πράσινοι πάνε για να ολοκληρώσουν δύο ακόμη κινήσεις, καθώς πέραν του δεξιού μπακ θέλουν να πάρουν και αμυντικό μέσο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα του 6αριού έχει ήδη προχωρήσει. Μόλις τελείωσε το ζήτημα στόπερ με τον ερχομό του Πάλμερ-Μπράουν, η προσοχή στράφηκε στον αμυντικό μέσο που θα δώσει μια ακόμη ποιοτική επιλογή στον Ιβάν Γιιοβάνοβιτς στο… βουνό των αγώνων που θα ακολουθήσει.