Το βραβείο Stoiximan Top Goal της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος 2023/24, παρέλαβε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος μέσος του Οθέλλου παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον ΠΑ.Σ.Π. μίλησε στην ιστοσελίδα του συνδέσμου:
Συγχαρητήρια για το βραβείο, πως νιώθεις; «Σας ευχαριστώ. Καταρχάς ήταν ένα ιδιαίτερο γκολ για εμένα καθώς το περίμενα εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και όλο το οικοδόμημα του Οθέλλου. Εύχομαι ότι θα πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε σαν ομάδα. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου και την οικογένεια μου που είναι πάντα στο πλευρό μου».
Γνωρίζουμε ότι σου αρέσει να σουτάρεις από μακρινή απόσταση. «Ναι, έχω σκοράρει μερικά γκολ από μακρινή απόσταση, σίγουρα χρειάζεται έμπνευση και είναι κάτι που θα το δοκιμάσω ξανά και γιατί όχι να πετύχω και πάλι ένα παρόμοιο γκολ. Να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο βραβείο καθώς γίνομαι ακόμη ένας Κύπριος που το λαμβάνει και γενικά βλέπουμε τα τελευταία παιχνίδια ότι οι Κύπριοι πρέπει να παλέψουν περισσότερο για να μπορέσουν να δείξουν στο γήπεδο αυτό που αξίζουν».
Έχεις συνδράμει κι εσύ στην πορεία της ομάδας μέχρι την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Πως βλέπεις αυτήν την πορεία; «Σίγουρα πέρσι κάναμε μια εξαιρετική πορεία με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσωπικά εγώ αυτήν την ευκαιρία την περίμενα τέσσερα χρόνια, να επανέλθω δηλαδή στην Α’ Κατηγορία. Θα δώσω τα πάντα για το καλό της ομάδας και για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα. Είμαστε μια νέα ομάδα που έχει κάποιους παίκτες από πέρσι αλλά και αρκετούς νέους ξένους. Έχουμε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, το οποίο θεωρώ θα το έχουμε ότι και να γίνει στο μέλλον. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Οι οπαδοί της ομάδας έδειξαν ότι θα είναι δίπλα σας από τα πρώτα παιχνίδια. «Οι οπαδοί στην Αθηαίνου ανέκαθεν ήταν πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια φέτος είχαμε πολύ καλή προσέλευση. Θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους, είναι κάτι που το υποσχόμαστε σε όλους τους Αθηαινίτες, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας».