Ποδοσφαιριστής της Μπράγκα πρέπει να θεωρείται ο Ρόνι Λόπες. Οι «αρσεναλίστας» έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση του 27χρονου άσου έναντι 4,2 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους), όπως αναφέρεται στην Πορτογαλία.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει στο δυναμικό της τον Λόπες από το 2019, όταν και είχε δαπανήσει 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μονακό. Ωστόσο, ουσιαστικά ποτέ δεν στέριωσε και το μεγαλύτερο διάστημα έπαιξε σε άλλες ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2021-22, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές (4 γκολ/4 ασίστ).
Τη σεζόν 2022-23 ο Λόπες αγωνίστηκε στην Τρουά ως δανεικός και είχε 32 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 7 γκολ και 5 ασίστ.
Την ίδια ώρα, στο δημοσίευμα του «eldesmarque» γίνεται λόγος στη μεταγραφή του ως ένα… «φιάσκο εκατομμυρίων» αφού ο Ρόνι Λόπες δεν έπαιξε ποτέ στη Σεβίλλη, η οποία είχε ξοδέψει 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό το 2019.
Μάλιστα, χαρακτηρίζεται μέσα ως η χειρότερη μεταγραφή της Σεβίλλης για ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε με μεγάλο ποσό, η οποία μαζί με τον Ζιλ Κουντέ είναι και οι ακριβότερες αγορές στην ιστορία των Ανδαλουσιάνων. «Ένα κάπως ριψοκίνδυνο στοίχημα του Μόντσι που κατέληξε να είναι απογοήτευση για τη Σεβίλλη», καταλήγει το εν λόγω δημοσίευμα.