Αν σκεφτήκατε ποτέ ότι η εμπειρία στοιχήματος είναι κάτι συνηθισμένο, σκεφτείτε ξανά. Η MightyTips.com/cy ανοίγει στην Κύπρο για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Με την είσοδο της MightyTips.com, πρόκειται να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε και να πάρει τον στοιχηματισμό σε άλλο επίπεδο!

Μια νέα αθλητική στοιχηματική εταιρεία έρχεται να…ταράξει τα νερά στην αγορά της Κύπρου στις 23 Αυγούστου. Πρόκειται για τη MightyTips.com, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του στοιχήματος από τον Μάρτιο του 2019 και προσφέρει καθημερινές αναλυτικές πληροφορίες καθώς και προβλέψεις με σκοπό να προσφέρει μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τα αθλητικά δρόμενα. Ασχολείται παγκόσμια, από τις πιο μικρές κατηγορίες  κάθε χώρας μέχρι και το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στην ιστοσελίδα δημοσιεύονται 100+ προβλέψεις εβδομαδιαίως!

Ήδη η ΜightyTips.com, λειτουργεί σε Γαλλικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Ρουμάνικα με μεγάλη επιτυχία και επόμενος της στόχος είναι η εδραίωση της και στην Κύπρο με τα ανάλογα αποτελέσματα βασισμένη στην αξιοπιστία και την εμπειρία της. Η απήχηση είναι τεράστια, αφού μηνιαίως προσελκύει 1.2 εκ χρήστες του διαδικτυακού, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος.

«Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας με τους Κύπριους φίλαθλους»

Η ιστοσελίδα για το κοινό της Κύπρου είναι πλέον γεγονός. Αφού μπήκαν οι τελικές «πινελιές» στόχος της είναι να δημιουργηθεί μια ρεαλιστική στοιχηματική εμπειρία, με μεγάλο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της. Η MightyTips.com αποφάσισε να ενσωματωθεί στην Κύπρο εξαιτίας της ευρείας έκτασης ενδιαφέροντος για το ποδόσφαιρο. Τα άτομα που αποτελούν την ομάδα της MightyTips.com γνωρίζουν πως οι Κύπριοι είναι πάνω απ’ όλα φίλαθλοι και ζουν έντονα την κάθε ποδοσφαιρική στιγμή. Ξέρουν πως είναι παθιασμένοι με την μπάλα και ταιριάζει απόλυτο στο προφίλ και τη νοοτροπία της εταιρείας και αυτό αποτελεί τον νούμερο ένα και αδιαμφησβήτητο λόγο που επιλέχθηκε η δραστηριοποίηση της στην Κύπρο.

Οι δημιουργοί της εταιρείας εντυπωσιασμένοι κυρίως από τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες των Κυπριακών ομάδων και την υποστήριξη των οπαδών τους, αφουγκράστηκαν την ανάγκη αλλά και το ενδιαφέρον για μια νέα αρχή, ένα διαφορετικό πρότζεκτ και ένα καινούριο πλάνο στο «Νησί της Αφροδίτης».

Όπως δήλωσε και ο μάνατζερ επικοινωνίας και marketing της εταιρείας, Eugene Ravdin: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την είσοδό μας στην αγορά της Κύπρου. Οι περισσότερες χώρες στον κόσμο μπορούν θα ζήλευαν το αληθινό πάθος της Κύπρου για το ποδόσφαιρο και τις πλούσιες παραδόσεις της. Θυμόμαστε πώς η Ανόρθωση έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League το 2008 και πώς ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου το 2011 και επάξια κέρδισε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά, νικώντας, προτού φτάσει εκεί Πόρτο και Λυών.

«Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για το ποδόσφαιρο με τους Κύπριους φίλαθλους και να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη μορφή στοιχήματος. Ελπίζουμε, ότι οι Κύπριοι θα βρουν τις υπηρεσίες μας χρήσιμες, διασκεδαστικές και ωφέλιμες. Η κυκλοφορία του MightyTips.com στα Ελληνικά είναι ένας τρόπος για να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε ως επωνυμία».

Μοναδική και ασφαλής στοιχηματική εμπειρία

Γνωρίζοντας τις προκλήσεις αλλά και τον ανταγωνισμό που την περιμένει, η MightyTips.com έχει εμπιστοσύνη στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, αφού έχει ξαναπεράσει από παρόμοιες συνθήκες, αλλά με αφοσίωση, πίστη και αυτοπεποίθηση ξεπέρασαν τα όποια εμπόδια συνάντησαν, με γνώμονα τη σωστή και αναλυτική ενημέρωση των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Mightytips.com μελέτησε προσεχτικά και εξονυχιστικά τους γενικούς κανόνες στοιχηματισμού στην Κύπρο και εγγυάται την πλήρη και αυστηρή διασφάλιση για την τήρηση τους.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με σκοπό μια μοναδική πρωτοποριακή εμπειρία στον χώρο των στοιχημάτων και ευελπιστεί στη θετική ανταπόκριση του κυπριακού κοινού. Ευχή και επιθυμία είναι αυτή η συνεργασία, αυτό το πρότζεκτ να έχει μεγάλη απήχηση, πλούσιο ενδιαφέρον, τεράστιο ενθουσιασμό καθώς τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα της MightyTips.com κατακλύζονται από αυτά τα συναισθήματα.

Μια νέα σελίδα γράφεται στην ιστορία της https://mightytips.com/cy/ και το Κυπριακό κοινό είναι αυτό που θα γεμίσει τις υπόλοιπες! Το ταξίδι αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς. Γεμάτο φιλοδοξίες, όνειρα, ελπίδες και πολλές προβλέψεις και ενημέρωση.

Υ.Γ Ευχόμαστε σε όλους μας κάθε επιτυχία!