Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, στις δηλώσεις του μετά την νίκη στην πρεμιέρα της Ligue 1 κόντρα στη Ρεμς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η Μαρσέιγ μπήκε με το «δεξί» στη φετινή Ligue 1, καθώς επικράτησε της Ρεμς στο «Βελοντρόμ» με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Μετά το πρώτο του επίσημο εντός έδρας ματς ως κόουτς των Μασσαλών, Μαρθελίνο, ανέφερε πως ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όμως ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό τον Δεκαπενταύγουστο.

«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Μας έλειπε η υπομονή με τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, μετά ήταν καλύτερα. Είχαμε έναν σημαντικό αντίπαλο, μας έβαλαν σε μπελάδες. Μακάρι να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να παίξουμε, μας έλειπε ο έλεγχος στο παιχνίδι.

Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε αμυντικά. Αυτή η επιτυχία θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε με λίγη περισσότερη ηρεμία τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να τα πάμε ακόμα καλύτερα κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Τρίτη (15/8)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός..