Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μάκ Τζέιμς. Τελεία και παύλα. Ο Μάικ Τζέιμς θέλει να φύγει από τη Μονακό και στις όποιες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, ο λόγος είναι ο Ολυμπιακός. Η επόμενη επιλογή είναι ο Κέντρικ Ναν και αυτή δεν μπορεί αν καθυστερήσει πολύ.

Ολυμπιακός και Μάικ Τζέιμς είναι στην τελική ευθεία για να δουν αν θα μπορέσουν να συνεργαστούν. Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες μέρες είναι οι πιο σημαντικές. Για την ακρίβεια, φτάσαμε στο Σαββατοκύριακο που θα δείξει πολλά σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του 33χρονου Αμερικανού.

 

Ο Τζέιμς θέλει να φύγει από το Μονακό και με τη σειρά του έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσες του επιτρέπονται, προκειμένου να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αυτός με τον οποίο θέλει να κλείσει το ρόστερ του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιστεύει ότι είναι το κατάλληλο fit για τη θέση που έμεινε κενή από τον Κώστα Σλούκα. Υπάρχει διάθεση να δοθεί το συμβόλαιο που θα δινόταν στον Σάσα Βεζένκοφ, αν αυτός παρέμενε στον Πειραιά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ρισκάρει την περίπτωση απόκτησης του Κέντριν Ναν. Η πληροφορία που υπάρχει είναι πως μέχρι Δευτέρα μεσημέρι περιμένουν στον Ολυμπιακό εξελίξεις στο θέμα του Τζέιμς. Διότι, ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος στη διαδικασία διεκδίκησης και πλειστηριασμού με Παρτιζάν ή Μπαρτσελόνα δεν θα μπει κανείς στον Ολυμπιακό. Το ότι ενδιαφέρονται και ρωτούν οι δύο ομάδες της Euroleague δεν σημαίνει πως χαλάει κάτι στο όλο θέμα.

Από τη στιγμή που όλος ο… καλός ο κόσμος θα είναι στο Μονακό και τα πέριξ αυτό το Σαββατοκύριακο, αναμένουμε εξελίξεις. Αν δεν υπάρξουν ή δεν είναι θετικές για τον Ολυμπιακό, ξεκινάει εβδομάδα Κέντρικ Ναν…