Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας η Πάφος FC νίκησε την Δόξα Κατωκοπιάς στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 2-1. Ζάιρο και Μάνγκας ήταν οι σκόρερ για τους νικητές, ενώ για την Δόξα μείωσε ο Ασάντε. Η Πάφος FC έδειξε πάντως να είναι ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα και θα μπορούσε και για παραπάνω τέρματα.

Η ενδεκάδα της ΠΑΦΟΣ FC:Ίβουσιτς, Παλάσιους, Κβίντα, Ναμ, Ταβάρες, Ικόκο, Ντράγκομιρ, Κανέ, Βαλακάρι, Μπρούνο, Ζάιρο
Η 11αδα της Δοξας: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Τρούλιτς, Τραϊτσέφσκι, Ναμπί, Σεκέροβιτς, Μουχαμέτ, Στυλιανού, Αντβί, Πιριτς και Ασάντε

ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΓΩΝΑ:
10′ 1-0 η Πάφος FC με γκολ του Ζάιρο

29′ 1-1 η Δόξα με τον Ασάντε

Ημίχρονο 1-1
64′ 2-1 η Πάφος FC με τον Μάνγκα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Σε δηλώσεις προέβη ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μετά το φιλικό στο «Στέλιος Κυριακίδης». Τα όσα ανέφερε: «Καλά τα πήγαν τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πάφος όμως αν  δώσουμε στην Δόξα λίγο χρόνο ακόμη θα γίνει μα καλή ομάδα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι. Λείπουν κάποια παιδιά. Εντός της εβδομάδας θα λήξει το θέμα με σέντερ-φορ. Θέλουμε κάτι καλύτερο, όχι μόνο την παραμονή στην κατηγορία».

Δηλώσεις έγιναν και από τον προπονητή της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Δόξα. «Μπορούσαμε να κερδίζαμε με περισσότερα γκολ, εμείς δεχθήκαμε ένα «χαζό» γκολ, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για τον Μελούσο ότι είχε ένα τραυματισμό στην προηγούμενη του ομάδα. «Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ, το τμήμα κινείται για νέες μεταγραφές, αλλά πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσεις».