Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει διατεθειμένη να ταράξει για ακόμη μια φορά τα… μεταγραφικά νερά, ρίχνοντας την βόμβα του καλοκαιριού! Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το έγκυρο ισπανικό Μέσο «vozpopuli», οι Μαδριλένοι ενδέχεται να επισημοποιήσουν ακόμη και σήμερα την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν!
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της Παρί για το ενδεχόμενο να αποκτήσει από τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης τον Γάλλο σούπερ σταρ. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, διότι οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να μειώσουν τις απαιτήσεις του για τον Εμπαπέ από τα 150 στα 100 εκατ. ευρώ. Και οι «μερέγχες» δείχνουν πανέτοιμοι να προσφέρουν το εν λόγω ποσό και να αποκτήσουν από… σήμερα τον σπουδαίο επιθετικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται -επίσης- το άρθρο, η υπογραφή του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να γίνει επίσημη σε λίγες ώρες, ακόμη και σήμερα το απόγευμα, αν και παραμένουν κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Μάλιστα, ο 24χρονος επιθετικός φαίνεται πως θα υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει ετησίως το ποσό των 50 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει διατεθειμένη να κατεβάσει την αρχική τιμή της για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Εμπαπέ στη «βασίλισσα» αφού με αυτόν τον τρόπο θα μειώσει τη «ζημιά» και δεν θα έχει επιπτώσεις για παραβίαση του FFP.
Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες εβδομάδες οι σχέσεις μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και της ιδιοκτησίας της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν σε οριακό σημείο, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να μένει για αρκετό διάστημα εκτός αποστολής και να προπονείται μόνος του.
Τελικά, μετά από συζητήσεις, ο… πάγος έσπασε και ο Εμπαπέ μπήκε ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ υπήρξε έντονη φημολογία πως οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν μια πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο φινάλε της σεζόν! Ωστόσο, όλα αυτά μάλλον πάνε στην άκρη και ο 24χρονος στράικερ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή που ήταν ξεκάθαρο πως επιθυμούσε να κάνει τα τελευταία χρόνια.
Ο Εμπαπέ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων με 215 γκολ σε 262 εμφανίσεις, ενώ είναι 70 φορές διεθνής με τη Γαλλία, μετρώντας 40 γκολ!