Ο Πιότρ Ζιελίνσκι πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Σαουδική Αραβία. Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι έχει δεχθεί πρόταση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την ιταλική «Corriere del Mezzogiorno».
Αν η πρόταση που έχουν κάνει οι Σαουδάραβες στον 29χρονο Πολωνό μεσοεπιθετικό γίνει αποδεκτή, τότε ο ίδιος θα γίνει κάτοικος…Αραβίας και η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 23 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Πολωνού στην Αλ Αχλί.
Οι Σαουδάραβες επιθυμούν να συμφωνήσουν άμεσα με τον ιταλικό σύλλογο για την αμοιβή του, προσθέτοντας έναν ακόμα Ευρωπαίο παίκτη στο ρόστερ τους. Με τη Νάπολι από τη μεριά της, να έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, πιέζοντάς τον με αυτόν τον τρόπο για να πάρει μεταγραφή και να φέρει έσοδα στους «παρτενοπέι».
O Zιελίνσκι αγωνίζεται στον ιταλικό Νότο εδώ και μια επταετία, αποτελώντας τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας.