Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Τορίνο και Κάλιαρι για την 1η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.

Η Τορίνο μπήκε καλά στην αναμέτρηση και στο 4’ βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Ραντούνοβιτς είπε όχι στον Σαράμπια. Δέκα λεπτά αργότερα η Κάλιαρι βρήκε και αυτή με την σειρά της την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Νάντεζ, αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ουρουγουανού χαφ.

Στο 19’ η κεφαλιά του Σουρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι  και στο 25’ το σουτ του Ρίτσι δεν ανησύχησε τον Ραντούνοβιτς. Στο 61ο λεπτό το σουτ του Βόιβοντα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90+2’ η κεφαλιά του Ράντονιτς δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σουρς, Μπουοντζόρνο, Ροντρίγκες(75’ Ζίμα), Βόιβοντα, Ίλιτς, Ρίτσι(68’ Λινέτι), Μπελανόβα,  Βλάσιτς(68’ Πελέγκρι), Καραμό(46’ Ράντονιτς), Σανάμπρια(87’ Βέρντι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Ραντούνοβιτς, Ζάππα, Ομπέρτ(87’ Ντεϊόλα), Ντοσένα, Γκολντάνιγκα(46’ Ντι Πάρντο), Νάντεζ(71’ Παβολέτι), Ντεντέλο Άζι, Μακουμπού, Σουλεμάνα, Λουβούμπο(62’ Γιάνκτο), Οριστάνιο(62’ Σομουρόντοφ).