Να είμαστε ειλικρινείς. Η ΑΕΚ το πρώτο 25λεπτο έκανε μια τρομερή εμφάνιση, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε μια μεστή παρουσία. Ναι είναι αλήθεια, ότι οι κιτρινοπράσινοι μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη αν ο Ιβάν Τρισκόφσκι ευστοχούσε στο πέναλτι. Είναι ωστόσο, επίσης αλήθεια πως οι Ισραηλινοί άξιζαν τη νίκη.
Η εικόνα της ομάδας του Χοσέ Λουΐς Όλτρα ήταν κάτω του μετρίου για έναν ακόμα αγώνα. Υπάρχουν πολλά κενά διαστήματα, είναι αργή, προβλέψιμη και χωρίς φρεσκάδα. Θα μου πείτε πως είναι μόλις το τρίτο επίσημο ματς. Ισχύει, αλλά, δεν αποτελεί δικαιολογία. Αν κανείς θέλει να βρει δικαιολογίες έχει πολλές να πει. Ωστόσο, υπάρχει άλλη μία αλήθεια. Με τέτοια εμφάνιση μέσα στο «καυτό» Ισραήλ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα. Επιβάλλεται να διορθωθεί, να βελτιωθεί και ο Ισπανός κόουτς να διορθώσει τις…ανορθογραφίες, αφού δεν πείθει…

Υ.Γ Είναι άδικο και δεν πρέπει κανείς να στοχεύσει τον Ιβάν Τρισκόφσκι για το χαμένο πέναλτι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει κάτι τέτοιο.

Θράσος Δημητρίου