Με τον Χάρι Κέιν να έχει γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του ως βασικός και τον Λιρόι Σανέ να σκοράρει δις, η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα της φετινής Bundesliga επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας της Βέρντερ.
Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Σανέ και Κέιν έπαιξαν το ένα-δυο με τον Γερμανό εξτρέμ να φεύγει στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ να νικάει τον Παβλένκα για το 0-1, ενώ στο 9ο λεπτό η Βρέντερ σκόραρε με τον Φούλκρουγκ, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 19’ ο Μουσιάλα έκανε ωραία ατομική ενέργεια, δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαζραουί δύο λεπτά αργότερα. Στο 34΄και το 47’ ο Παβλένκα είπε όχι στις προσπάθειες των Γκορέτσκα και Σανέ αντίστοιχα.
Στο 48’ η Βρέντερ βρέθηκε μια ανάσα από το 1-1 αλλά η προβολή του Μπιτενκούρτ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 58’ το φαλτσαριστό σουτ του Κομάν σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Βαυαροί συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις και στο 60’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κέιν, ενώ τρια λεπτά αργότερα η Βρέντερ άγγιξε το 1-1 με τον Ντουκς.

Στο 68’ και το 71’ η ομάδα του Τόμας Τούχελ απείλησε με τους Κομάν και Κέιν. Τελικά οι Βαυαροί κατάφεραν στο 75’ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ντέιβις έκανε την κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε στον Κέιν, με τον Άγγλο φορ με ωραίο πλασέ να γράφει το 0-2, με το 0-3 να έρχεται στο 90’ και πάλι από τον Σανέ. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 90+5’ με φοβερό σουτ του Τελ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Πίπερ, Βελίκοβιτς, Φριντλ, Βάιζερ (59′ Μπούρκε), Μπιτενκούρ (68′ Σμιντ), Λίνεν (68′ Γκρος), Στάγκε (79′ Κοβνάκι), Γιουνγκ (79′ Όπιτζ), Ντουκς, Φίλκρουγκ
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ (68′ Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (79′ Λάιμερ), Σανέ, Μουσιάλα (84′ Μίλερ), Κομάν (84′ Τσούπο-Μότινγκ), Κέιν (84′ Τελ)